Kenmerken van de professionele slotenmaker en het gereedschap dat hij vooral gebruikt

 

Er zijn verschillende categorieën slotenmakers, namelijk : commerciële ( die werken vanuit een winkel), institutionele ( die werken vanuit instellingen), mobiele ( die werken met een voertuig of een mobiele werkplaats) en zij die betrokken zijn bij onderzoeken ( forensische slotenmakers). Alhoewel je er ook kunt vinden die in één bepaald aspect van het ambacht gespecialiseerd zijn, zoals specialisten in het ontwerpen van sleutels, technici voor kluizen en safes of autoslotenmakers. Portland (Oregon) is één van de vele steden in de VS. , waar een flink aantal experts in de beveiligingsarmaturen gemakkelijk te vinden zijn.

Er zijn heel wat kenmerken van goede vakbekwame slotenmakers. Deze zijn:

  1. Zij zijn meestal op) de hoogte van sloten die werken met high-tech technologie. Kennis omtrent de nieuwste sloten en beveiligingssystemen geeft een toegevoegde waarde aan de reputatie van elke expert in beveiligingsarmaturen.
  2. Goede slotenmakers moeten in staat zijn diverse types sloten gemakkelijk te vervangen, te herstellen of te installeren. Ze kunnen ook originele sleutels maken en beveiligingsinstellingen van sloten instellen.
  3. Bij huiselijke noodgevallen is het voor elke professionele expert van beveiligingsarmaturen belangrijk om ofwel sloten te kunnen openen of een kluis te kunnen ontsluiten.
  4. Enkele van de belangrijkste kenmerken van een goede slotenmaker zijn : te vertrouwen zijn, eerlijk zijn en de klant toegenegen zijn. Een kleine fout van hun kant bij het opzetten of herstellen van beveiligingssystemen , kan leiden tot ernstige beschadiging aan het eigendom van en tot verlies voor de huiseigenaars.

Vandaag de dag gebruiken professionele slotenmakers diverse werktuigen om beveiligingssystemen te herstellen of te onderhouden. Hieronder vind je wat informatie betreffende sommige werktuigen die ze gebruiken:

  1. Een inbraakset: Dit is het meest gebruikte gereedschapset dat door experts in beveiligingsarmaturen gebruikt wordt. Een inbraakset kan verschillende werktuigen bevatten, tussen de 10 à 50, of meer stuks.

2.Een slotenkraker : Dit is een ander algemeen gebruikt toestel bij veel slotenmakers. De prijs van dit toestel hangt af van de functionaliteit ervan ( manueel of elektronisch). Een slotenkraker brengt zijn energie over op de pinnen, en plaatst ze dus in één, twee, drie in de juiste positie. Voor de slotenmakers is het belangrijk om dit high-tech toestel te gebruiken met de spanning “rukken”, want anders zou het draaien van de cilinder van de slotenkraker moeilijk zijn voor de slotenmaker. Portland (Oregon), Downtown (Oregon), en Broadway (Oregon) zijn enkele van de steden in de VS. waar experts in beveiligingsarmaturen dit toestel gebruiken om sloten te bedienen en te herstellen.

Locksecure biedt een volledig aanbod van slotenmakerij diensten aan, zoals het installeren van beveiligingssystemen, het maken van duplicaatsleutels, enz…

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *